AKTUELNO

Nikad oštrije nisu govorile o njoj!

Tokom večeri, dok su zadrugari čekali duel nominovanih takmičarki, Snežane Ilić i Višnje Petrović, Zorica Marković izašla je u dvorište velelpnog imanja i porazgovarala sa Doroteom Jovanović.

Zorica je najpre pričala da voli kada je u Beloj kući sve čisto, nazavši sebe bolesno pedantnom osobom.

J*beš mi mater, kad sam bolesno pedantna, volim da je sve čisto – započela je razgovor Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ti tvrdim i dalje da jedino dete koje je valjalo je Višnja i Dorotea, govorim ti o čistoti – dodala je zadrugarka, obrativši se Tomi Paniću.

Potom se Markovićka dotakla Višnje i Snežane, koje su nominovane za izbacivanje iz trke za glavnu nagradu. Obe su se složile da se Višnja vezala za sve cimere, pa je popularna pevačica imala komentar.

Vezala se jeste vezala, ja bih išla kući umesto nje, treba mladima da se pruži šansa – izjavila je Markovićka.

Kako je poznata po svom rijaliti iskustvu, u više navrata stanari imanja u Šimanovcima su je osudili kao osobu koja mnogo spletkari, pa je Zorica prokomentarisala i to sa Jovanovićevom.

Mića i ti ste osobe koje, po mom mišljenju, uvodite svakog novog takmičara u rijaliti i bez vas ne bi bilo isto - izjavila je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

Mića i ja hodamo uvek po žiletu, a on je to stopirao kad je Lazar rekao ono za stolom. Šta koga boli k*rac ko je mene j*bao u životu? Malo, malo, pa Zorica. A klipovi pokazuju da ja nijednu kosku nisam ubacila. Ja samo sa Radom mrmljam o stvarima van rijalitija. Ja sam takva, ja ću ti reći sve u lice ovde. Ako bude Rada zdrava, gura ona do finala, ja ti kažem. Imala je dve tri fore koje su je obeležile ovde. Dorotea, ne moraš ti da se svađaš sa stolom, samo pošalji lepu poruku - odgovorila joj je Zorica.
Višnja je jako zanimljiva gledaocima. Bolje sudija da ode, nego Višnja. Ona voli da ponižava - dodala je Dorotea.
Nažalost mislim da će Snežana ostati, napravila od sebe žrtvu i narod će to da podrži - obrazložila je Markovićka.

Njih dve su nastavile da pričaju o sudiji, kao i njenim spletkama, koje je kako one kažu pravila tokom svog učešća u ,,Zadrugi 2".

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: I DALJE JE U ŠOKU! David ne može da prihvati činjenicu da Aleksandra još živi kod njegove majke, pa otkrio da ima planove sa Anom nakon 'ZADRUGE 2'! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'