AKTUELNO

Ne planira da se pomiri sa ćerkom još nekoliko dana.

Nakon Miljane Kulić, Ognjen Amidžić je obavio razgovor i sa njenom majkom, Marijom Kulić. Njih dve su od prošle noći u velikoj svađi i čak ne razgovaraju.

Foto: TvPink Printscreen

Uopšte nisam planirala juče za stolom da imam raspravu sa njima. Rekla sam da ću da spustim loptu. Ali on ćuti i gleda u sto kad neko drugi od zadrugara priča, ali kad ja pričam on ustane i zna da će Miljana da skoči, da ću ja da skočim i posle on ide nju da teši. Ona nekad razveze priču. Mene je to mnogo pogodilo, kad ju je novinar pitao za koga bi se odlučila i ona je rekla "Ne porodica nego Zola". Mene pogađa što ona od kada je sa njim mnogo malo vremena provodi u apartmanu. Je l' ja treba da razmišljam šta će on da jede? Dam krompir, ona kaže Klari da čisti krompir, nije ona sluškinja. Ne mogu da zamislim da je njoj muškarac preči od svega. Ne verujem da se zaljubila, nego se vezala za njega. Ona njega gleda kao da mu je majka. Oseća obavezu prema njemu, da mu spremi, da mu kaže kad treba da se kupa, kad da pere zube. Ja bih volela da vidim dve, tri nedelje kako bi bio sam, kako bi se ponašao da nije Miljane. Rekla sam joj da ga pusti dve nedelje. Ona bi pre da ne ruča, da ne večera, da njemu odnese, a da žena (bebisiterka Klara) ostane gladna. Volela bih da uđe još neko kome je Miljana draga, da vidim kako bi se onda ponašala. Neko ko će nju da iznenadi, to Zoli fali. On jeste mlad, ali čovek ima urođeno u sebi, pažnju, iznenađenja. Baš bih volela da vidim šta bi joj više prijalo - rekla je Marija, a onda nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Nisam spavala zbog tih reči koje smo rekle sinoć. Ne znam šta sam izgovorila u onom besu. Ne mislim da se odreknem Miljane, nego sam htela da je uplašim, da razmisli šta radi. Ona planira da ide sa njim na nastupe, da živi kod njega, a ko će dete da čuva, koga ona ima tamo? Kad bi ih neko slušao mislio bi da pričaju deca u obdaništu, a ne ljudi od 25 godina. Ono što je ona rekla smatram da mi, kao roditelji, nismo zaslužili. Nema ona čime mene da plaši, ja sam joj majka. Ne razgovaram sa njom, ne planiram da razgovaram još nekoliko dana, neka razmisli, ako ima vremena od njega da razmišlja.

Marija se prisetila i Miljanine prethodne veze u kojoj je, kako kaže, radila identične stvari.

Ovo joj je druga veza ista, devet meseci je živela sa njim, negde Bogu iza nogu. Zola se isto ponaša kao taj momak. Ona je radila, plaćala stan, sve, posle devet meseci je došla kući. Sad mogu isto da očekujem. A priča o svadbi, o deci... Šta njega briga, on je muškarac, može da se okrene i da ode, a ko će da čuva tu decu? Ja? Ovo dete je meni centar sveta. Ona umesto da razmišlja o detetu, o tome da ga odvede na more, ona razmišlja o Zolinim nastupima. Ponaša se kao da nema dete. Nema odgovornost prema detetu, ona ne zna šta je dete. Planiram da je ostavim da bude sa detetom non-stop bar tri sata. Pa da vidim da li će da razmišlja pored jednog malog deteta o drugom, pogotovo tamo gde nema mene - navela je Kulićka i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MARKO MILJKOVIĆ POLAŽE SVE NADE U VEZU SA LUNOM: Ona me obasipa ljubavlju, mislim da bi funkcionisali i napolju! (VIDEO)

Ja ću da se povučem. Odmakla sam se od njih. Ne znam ni gde su, ni šta su, ni o čemu pričaju. Videću da li će da se seti te rečenice "Pre bih se odlučila za Zolu nego za porodicu" i da li će je ispoštovati - rekla je Kulićka.

Ona je za kraj ovog razgovora zaključila da će promeniti taktiku, te da će prihvati Zolu, a onda iz tog položaja pokušati da promeni neke njegove mane, ali i mane svoje ćerke.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Marija Kulić

'