AKTUELNO

Takmičar je bez dlake na jeziku ponovo pokrenuo priču o Zerini.

Zadrugar Bane Čolak izazvao je buru u javnosti kada je u Beloj kući pred svima ispričao kako je njegova bivša devojka Zerina Hećo imala abortus, jer nije bila spremna da se ponovo ostvari u ulozi majke i rodi njeno dete.

I pojedini ukućani su žestoko osudili ovaj njegov postupak, a sedma sila se u emisiji ,,Pitanja novinara" odmah osvrnula na ovu temu. Novinar Darko Tanasijević ga je pitao da li mu je žao što je odlučio da ovako nešto iznese u javnost, kao i priču o silovanju koja je potresla ceo region.

Foto: TvPink Printscreen

Svestan sam da nije vreme ni mesto da se izgovori. Ali s obzirom na to da sam ja upoznat sa tom situacijom, ja tvrdim da je laž sve što je ona ispričala. Ona je i te kako primala poklone i pričala da je on njen momak. Kontradiktorno je sve to...tako da i te kako ljudi koji prate Zadrugu, znaju da se nisam koristio takvim rečima i nisam nikoga vređao, dok nije počelo sve ovo. Ja sam poslednji koji je udarao nisko, prethodne sezone smo imali ozbiljne svađe, vređala mi je porodicu, a ja nisam pričao o njenoj porodici. Celokupna priča je totalna laž i to nema veze sa vezom. Ona je bila sa tim likom, dok je sa mnom bila u vezi i prelazio sam preko toga, a ona se čula sa njim i dalje. Da znam da je to tako bolna tema, ne bih spomenuo nikad. I pre ulaska u Zadrugu, rekla je da neće davati izjave, nego će sve ispričati ovde - rekao je Bane.

Zerina je posle ovih reči briznula u plač i odmah napustila emisiju kako bi se smirila. Miki Đuričić je pokušao da mu objasni da se takve stvari ne komentarišu, a on je na njegove reči ostao ravnodušan.

Foto: TvPink Printscreen

Kaži joj da je ološ, đubre, ali nemoj takve stvari da komentarišeš! Nije ljudski! - rekao je Miki.
Ja stojim odgovorno pri tome da je ona primala poklone, meni je jedan čovek govorio na šta je ona bila spremna da uradi. Ja moju mamu nisam slušao, a ne njega. Uhvatio sam je u dopisivanju nekoliko puta, a sve to što se dešavalo, hvala Bogu imam skrinove. Kad se dopisuje i obriše, sačuvao sam par puta - ispričao je Čolak.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bane Čolak

'