AKTUELNO

Ne pomišlja na pomirenje sa njom.

Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću, pa je pregledanje najzanimljivijih situacija koje su obeležile dane iza zadrugara moglo da počne.

Ljubavni snimak Lune Đogani i njenog sada već bivšeg dečka Marka Miljkovića je pušten svim ukućanima. Blogerka je imala osmeh na licu sve vreme dok je snimak trajao, ipak Marko je neraspoloženo gledao male ekrane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako sam se zaljubio, tako ću da se odljubim. Nema potrebe da se nastavlja bilo šta. U utorak sam joj rekao da sam sve shvatio kao veliko nepoštovanje. Prvi put kad je bilo problema nisam reagovao, ali već drugi put nema smisla. Treba da pričamo kad se sve ohladi. Neću da se svađamo. Pomirenja će biti baš teško - rekao je Marko, a onda je Luna ustala i počela da plače, ali je uspela da progovori nekoliko rečenica:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sve je on rekao. Mnogo mi nedostaje, ali vidim da mu nije stalo toliko. Spremna sam da mu oprostim, ali on neće. Meni je baka rekla da ljubav ne možeš na silu da prekineš. On se izvinio kako mu je krivo što mi je rekao one reči, ali nije hteo da pomirenje. Ja sam takođe preterala. Posle dve nedelje mu je teško da mi oprosti svađu i teške reči. On je jedini muškarac koji je osvojio moje srce nakon onog iz prve Zadruge. Nisam mislila da će ponos sve da zezne... - govorila je Luna potresena.

Ostali zadrugari su takođe imali potrebu da kažu šta imaju o paru koji je prekinuo vezu, iako su svi svedoci hemije i strasti koja je između njih i dalje jaka i vidljiva. Miki Đuričić i Miljana Kulić su bili najglasniji ovog puta.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Činjenica je da joj Marko svojim savetima želi dobro. Zna on kakva je Luna jer je bio ovde u prvoj sezoni. Moraš da je voliš takvu i kraj - posavetovao je Miki Đuričić Miljkovića.
Ja sam se rasplakala jer vidim da je Luna mnogo tužna. Pravi muškarac bi joj sad prišao i obrisao suze. Marko je klasičan folirant - rekla je Miljana Kulić za kraj.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'