AKTUELNO

Svi su joj okrenuli leđa.

Tokom večerašnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" došlo je do svađe između Dorotee Jovanović i Marijane Zonjić. Naime, sukob se dogodio zbog toga što je Dorotea otkrila da je Marijana bila ta koja joj je predložila da isprovocira Adama Đoganija.

Da bi joj se osvetila, Marijana je otišla kod njene drugarice Maje Marinković i prenela joj je da je Dorotea nju ogovarala, ali joj ipak nije uspelo da ih posvađa.

Foto: TvPink Printscreen

Rekla je da si je razočarala jer ne smeš da staneš uz nju i da se ograđuješ. Rekla je da si ispala p*čka. Ona je došla kod mene da priča o tebi, a najbolja ti je drugarica - prenela je Marijana.
Došle smo do zaključka da smo se previše mešala u sr*nja koja ona druga napravi i da od sada ostajemo po strani. Šta mene briga što se ona žalila na mene. Ograđujem se u poslednje vreme, jer smo se tako dogovorile. Nećeš nas posvađati! - odbrusila joj je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Marijanina drugarica Rebeka Popović je stala na Doroteinu stranu i okrenula joj leđa, pa ju je izbacila iz kreveta u kome su zajedno spavale.

Samo ideš i zakuvavaš po kući, sa pola kuće sam se zavadila zbog tebe! - vikala je Rebeka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'