AKTUELNO

Marija je sve otkrila.

Zadrugari su ove noći vršili pretres nedelje sa Milanom Miloševićem, a goruća tema za crnim stolom bio je odnos Dragane Mitar i Nenada Aleksića Ša.

Tokom rasprave o njima, Marija Kulić je otkrila da joj je disvalifikovana Aleksandra Subotić, ćerka Ljube Pantović, otkrila da je njena majka bila u vezi sa sa reperom koji već tada bio u vezi sa svojom sadašnjom suprugom Ivanom.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra mi je pisala poruke pre nego što sam ušla u rijaliti i čule smo se par puta dnevno, imala je problem. Između ostalog rekla mi je i to, ja sam to pitala Ljubu čim je ušla - potvrdila je Marija.

Milan je želeo da Ljuba da prokomentariše to što su zadrugari primetili da njih dvoje često razmenjuju dodire, a zatim ju je direktno pitao da li ima ljubavnu prepisku sa Ša.

Foto: TvPink Printscreen

Ja njega ne mazim nego se naslonim na njega kada svi sedimo na krevetu. Bili smo u kontaktu, ali nikada nismo imali ljubavnu prepisku. Moja ćerka širi laži o meni, ne razumem tu količinu mržnje. Ja poznajem Ivanu, godinama smo prijatelji. Ja čak ni ne živim u zemlji - rekla je Ljuba.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: ŠA SE UPLAŠIO, DRAGANA MU JE NAPRAVILA PROBLEM: Zbog svađe Zerine i Aleksića orila se kuća! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'