AKTUELNO

Svađa i dalje traje.

Na programu Pink televizije trenutno se emituje ,,Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću, a zatim je nastao potpuni haos. Ovonedeljni vođa Zorica Marković ušla je ponovo u sukob sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, koja traje još od kad mu je dala najmanji budžet za ovu nedelju.

Svađa je nastala i kada mu je Zorica odbrusila da se i više nego jasno vidi da je zaljubljen u Draganu Mitar, sa kojom se viđao van rijaliti u noćnim provodima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ustala sam jutros da pijem kafu, ni jedne sekunde u mislima mi nije bilo da ću biti gazda. Htela sam da razmislim o svemu što me čeka, njih dvoje mi uopšte nisu bili u planu za potrčke. Zaljubljen si prijatelju i to priznaj - izjavila je Zorica.
Ma jesam, sigurno! Naprave priču ni od čega, da bi ustajali za stolom i imali kadar - odgovorio joj je ironično Ša.

Foto: TvPink Printscreen

U raspravu se uključio i Miki Đuričić koji je hteo iz najbolje namere da se obrati reperu.

Tvoj problem je napravila Dragana, koja je ustala i izjavila da je zaljubljena u tebe. Tvoja drugarica u koju si ti imao poverenje, šta god da je rekla, nije u redu, zbog tvoje žene. Ona je ustala i javno rekla da si napisao ,,Da, zaljuben si u mene". Ova žena ti je problem napravila. Ti rešavaš sukob sa Zoricom, a ti nemaš problem sa njom - izjavio je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ĐOGANIJEVA UTONULA U SAN, OVO NIJE MOGLA DA VIDI: Dok je čvrsto spavala, Marko iza Luninih leđa radio ovo! (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'