AKTUELNO

Ne prestaje da iznenađuje pričama iz života.

Lazar Jeremić poznat je po svojim pričama iz života i raznolikim iskustvima. Ovog puta ispričao je zadrugarima dve priče za koje njegovi cimeri nisu mogli da veruju šta čuju.

Naime, u pabu su sedeli Ana Korać, David Dragojević i Toma Panić koji su slušali Jerine doživljaje sa devojkom i njegovim prijateljem kom je slao eksplicitan snimak.

Foto: TvPink

Najjače, ja ga umačem u vino i dam njoj da ga si*a i šaljem drugaru video. U crno vino, sedim, ona dole, držim čašu i đo*u umačem u vino i snimam i govorim u kameru "Za mog brata Standžu" i tako mu pošaljem - ispričao je Lazar.

Zadrugari nisu mogli da veruju šta čuju, te je komentar Koraćeve bio da pomenuta devojka ne može da bude normalna kada je to sebi dozvolila. Međutim, Lazar se tu nije zaustavio, već je ispričao i priču sa jednom starijom gospođom kod koje je borravio, pa je hteo da je izmasira, ali njena reakcija ga je šokirala.

Foto: TvPink

Ta žena, stara baba, ja joj priđem da je izmasiram ono, ipak sam bio kod nje jedno vreme, kad sam krenuo, ona ustala i zavalila mi šamarčinu. Počela da me psuje. Može baba da mi bude, ali rekoh svaki dan sam tu - izjavio je Lazar.

PROČITAJTE JOŠ: Prvo se mazili pod jorganom, a onda završili u kupatilu: Ana i David sačekali da svi cimeri utonu u san, pa se PREPUSTILI STRASTIMA! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'