AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugarka koja je dobila pitanje bila je Zlata Đurković. Nju je Jelena Krunić pitala da joj objasni zašto je pevačica na strani Dragane Mitar, iako je loše pričala o njoj.

Mene Zerina nije shvatila sinoć. Nas dve smo imale raspravu o tome. Skrenuta mi je pažnja da sam pričala loše o njoj. Ipak, znamo da je varala muža tri puta. Moje mišljenje ne može da se promeni nikako, nigde to nije normalno, čak ni u ovoj zemlji. Evo, tetka Zlata kaže da je njeno ponašanje dno dna. To ne treba da se plasira - rekla je Zlata, a onda je ona postavila pitanje reperu Nenadu Aleksiću Ša.

Đurkovićevu je zanimalo da li je Ša zaista video fotografije Maje Marinković, koje mu je navodno pokazao Pavle Jovanović i o čemu se tu zapravo radi.

Pavle mi je pokazao fotke na splavu jednom. Pokazao je slike devojke koju je k*rao. Pričao je svima kako je j*bao i Draganu i da će da uđe ovde da je smuva - pričao je Ša, a onda se Pavle uključio u komentarisanje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Što lažeš? Pokazao sam samo naše zajedničke slike. Nemam takve slike sa njom, alo - pravdao se Pavle.
Ma on ovde priča kako j*be devojke i o Dragani je pričao, što mu je teško da priča tako meni u klubu, hajde ljudi, da se ne zezamo - vikao je Ša nakon što se popeo na sto.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Hajde dokaze dajte, crno na belo! Batalite me vaših priča ovde. Ja sam ovde bila sa jednim dečkom, svi znaju ko je to - govorila je Maja, o čijim navodnim fotografijama se radilo.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Nenad Aleksić Ša

#Pavle Jovanović

#Zlata Đurković

'