AKTUELNO

On je cenio njenu iskrenost.

Odnos između Dragane Mitar i Marka Miljkovića dugo je bio nerazjašnjen. Dok su neki govorili da između njih postoje ljubavne varnice, oni su tvrdili da su isključivo prijatelji, a od kada je Miljković započeo vezu sa Lunom Đogani, Dragana se udaljila od njega.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ove večeri, tokom emisije "Gledanje snimaka" Dragana je rekla da smatra da Miljković nije srećan u vezi, već da se muči, a odmah pošto je voditelj Milan Milošević napustio Belu kuću ona je odlučila da Marku sve objasni u četiri oka.

Njih dvoje su se osamili u garderoberu, a zadrugarka je istakla da mu ništa ne zamera, te da razume što njihovo druženje više nije tako intenzivno.

Ne moram više da pričam. Dostigla sam to da mogu sa tobom da pričam očima. Mi smo se dva meseca družili. Znam sve. Nije meni krivo što se druženje malo raspadne, sve mi je jasno, ja se ne namećem, niti ti želim nešto loše, samo sam iznela kako ja to vidim - rekla je Dragana.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: RAT ZADRUGARKI ZBOG MILJKOVIĆA! Maja PONIZILA Lunu: Ti si opet druga, ustvari sada si treća Markova devojka! (VIDEO)

Odlično, to poštujem - naveo je Miljković.

Zadrugarka je u nekoliko navrata šaputala i pokušavala da svoje lice sakrije od kamere, kako ne bi bilo zabeleženo o čemu tačno priča Marku.

Možda ja ne vidim dobro. Nekad ako se sretnemo u spoljnom svetu, sreli smo se, pa ćemo da se ispričamo - istakla je Dragana.

Foto: Rijaliti Zadruga

Što se mene tiče, kad izneseš argumente i činjenice, to se poštuje. To sam i Tomi rekao. A ne kad mi ustane Miljana i krene da mi laprda neke gluposti, ospice dobijem - rekao je Marko.

Zadrugarka je zatim istakla kako može da razume Lunu s obzirom na to da je i ona bila jako mlada kada se udala.

Ja je razumem, ali je neko ne razume. Rano sam se udala, imam muža starijeg 20 godina, okružena sam tim nekim ljudima, i donekle mogu da je skapiram, ali neću ništa da ti pričam, nisi mali - zaključila je Dragana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Dragana Mitar

#Marko Miljković

'