AKTUELNO

Đoganijeva nije verovala šta čuje.

Veza Lune Đogani i Marka Miljkovića mnogima je trn u oku. Ovo je primetila mlada modna blogerka, koja je odlučila da odmah nakon emisije "Gledanje snimaka" ispita svoju cimerku Maju Marinković o njenim osećanjima prema Miljkoviću.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: NIJE ZNALA GDE SE NALAZI! Luna se IZGUBILA kad je Dragana otkrila šta joj je Marko Miljković rekao dok su BILI BLISKI! (VIDEO)

Da je on mene zanimao ja bih se tom temom pozabavila, ti si se istripovala - rekla je Maja.

Foto: Rijaliti Zadruga

Poenta je moj i tvoj odnos. Ja bih te više poštovala da kažeš - navela je Luna.

Ipak, Marinkovićeva nije želela da prećuti, te je svojoj cimerki saslula u lice sve što joj je palo na pamet, a u jednom trenutku ju je žestoko uvredila.

Ne znam da li je vama u vezi dosadno, pa mene petljaš. Da li tebe boli što sam ja prva bila sa njim, ili o čemu se tu radi? Ja sam bila prva, ti si opet druga, pardon, ovaj put si treća. To je istina. Luna, mene ne zanima tvoja veza. Praviš rijaliti priču zato što je tebi dosadno u vezi. Nemoj da praviš žrtvu jer to nisi. Nema potrebe da me mešaš - zaključila je Maja.

Foto: Rijaliti Zadruga

Upravo mi je rekla da sam ja treća Markova devojka - požalila se Luna svojoj rijaliti drugarici, Zerini Hećo koja je pokušala da je odbrani, ali se Marinkovićeva ubrzo povukla, te je svađa prekinuta.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Luna Đogani

'