AKTUELNO

Zerinu je ovo veoma uznemirilo.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Jedno od pitanja postavljeno je Zerini Hećo koja je nedavno ponovo počela da komunicira sa bivšim dečkom Banetom Čolakom, ali je između njih ubrzo došlo do svađe.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li je moguće da, posle svega što ti je uradio, ti komuniciraš sa Banetom? Gde ti je dostojanstvo? - glasilo je pitanje.
On je meni prišao za vreme "Zadrugovizije" i rekao mi je da je moj bivši muž dao opsežan intervju u kome je pričao sve najgore o meni i izjavio da će meni biti oduzeto dete. Rekao je da mu je to prenela Marija Kulić. Zorica Marković mi je rekla nešto zbog čega sam povezala da je to istina. Zbog toga mi je nastao haos u glavi. Kazao mi je da je snimak našeg razgovora obrisan. Rekao je da moj muž čeka da on izađe da bi on svedočio na sudu protiv mene da mi se oduzme dete. Rekao je da zbog toga on mora da bude uz mene, jer moj muž hoće da sa njim podigne tužbu. Nekoliko puta me je pitao da li ćemo napolju biti zajedno, ja sam mu odgovorila da nećemo. Onda mi je rekao da on želi da bude uz mene, jer se meni sada sprema težak period i da će on sada na klackalici biti gore - obrazložila je Zerina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Marija i Zorica su poručili Zerini da nema razloga da veruje Čolakovim rečima, ali je on pokušao da opravda sebe i optuži nju da laže.

Ona je iskonstruisala u svojoj glavi da muž želi da joj oduzme dete. Ako nema razloga, zašto se boji toga? To su ozbiljne stvari. Ja sam rekao da postoji intervju, ali nisam spominjao dete - rekao je Bane.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE JOŠ: VEZA IM PUCA! NISI TI ZA MENE, TEBI TREBA NEKA ZA JEDNU NOĆ: Luna poručila Marku da je više ne zanima! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'