AKTUELNO

Ne dozvoljava da bilo ko govori loše o njegovoj devojci.

Tokom dana u pabu su provodili vreme Ana Korać i David Dragojević, koji su se sve vreme češkali i mazili. Njima je društvo pravio Bane Čolak koji je druženje, ipak, morao da prekine, budući da je morao da se vrati u studio radija "Amnezija", koji vodi zajedno sa Borom Santanom.

Kada je pošao ka izlaznim vratima, Ana mu je tražila da vrati grejno telo pored nje, budući da ga je on i uzeo. To je Čolaka navelo da analizira njeno ponašanje i Davidu stavi do znanja da je uočio određene promene.

Otkako je sa tobom baš se promenila. Nekad je fino pričala, a sada zahteva: "Vrati to ovamo"". Baš se promenila od kad je sa tobom - izjavio je kroz šalu Bane.

Foto: TvPink

Nije, to je oko moje - odgovorio je David, koji ovakve izjave nije imao dok je bio u vezi sa Aleksandrom Subotić, diskvalifikovanom, bivšom učesnicom "Zadruge".
Pa, imaš čoveka sada, neka te greje - dodao je kroz šalu Čolak.

Foto: TvPink

Ana i David su ostali u pabu da se greju i nastavili su da razmenjuju nežnosti. Zadrugari su primetili da se Koraćeva promenila i da je mnogo živahnija od kada je sa Davidom, da li je to još jedan od dokaza iskrene ljubavi?

PROČITAJTE JOŠ: ZATRESLI IZOLACIJU USRED BELA DANA: Miljana i Zola imali ŽESTOK S*KS! (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'