AKTUELNO

Rasprave među njima ne jenjavaju.

Bane Čolak prišao je Zerini Hećo nakon uspešno završene ,,Zadrugovizije 2" i hteo je da popriča sa njom o njihovom odnosu, ne bi li uspeo da je ponovo osvoji.

Bane je veoma otvoreno razgovarao sa Zerinom, pa joj priznao da ga najviše boli to što se ljubila sa Vladimirom Todorovićem, bivšim zadrugarom.

Foto: TvPink

Prva situacija je ta što si me ostavila! Nisam ni mislio da će se to desiti, kao da sam te gušio i bio bolesno ljubomoran. Ja tebe ne bih ostavio ne da si bolesna, nego da kažu da će ti izvaditi oči i da ćeš biti slepa ceo život, ja bih bio sa tobom do kraja života i ti to dobro znaš. Ti si se sa ovim likom ljubila meni iza leđa. Meni si govorila da nećeš imati nikoga nakon što smo raskinuli, bilo bi mi lakše da si došla i da si me izvređala, nego što si mi ovo uradila. Svakodnevno pominjanje i pozdravljanje, meni je izuzetno bolno. Nisam očekivao nikada na svetu da ćeš me ti ostaviti - izjavio je Bane.

Foto: TvPink

Ja ne mogu da verujem šta ti pričaš. Poljubila sam se sa dečkom kad je odlazio i šta sad - odgovorila mu je Zerina.

PROČITAJTE JOŠ: Marija OPASNO ZARATILA sa Miljanom zbog S*KSA sa Zolom, pa joj ZABRANILA da joj se obraća ukoliko vidi taj snimak! (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'