AKTUELNO

Za sve je krivila period u kom se nalazi.

U nedelju veče biće organizovana druga „Zadrugovizija“ u drugoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima „Zadruga 2“. Ukućani vredno vežbaju za svoje nastupe, a na velikoj sceni takmičarka Luna Đogani zapevaće sa Savom Perovićem.

Međutim, večeras dok su Miljana Kulić i Zola uživali u veridbi, Luna nije bila zadovoljna svojim izgledom zbog čega je počela da se žali cimerima koji su se nalazili u spavaćoj sobi.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgledam odvratno. Odvratna sam. Raspada sam se. Izašao mi je čir na faci. Sutra treba da nastupam na bini, treba da izgledam kao pi*ka, a izgledam odvratno. Debela sam. Faca mi se raspada – govorila je Luna.
E da su mi tvoji problemi – rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bi je utešio Luni je prišao njen dečko Marko Miljković koji je tom prilikom posavetovao blogerku da napravi lažni mladež na svom licu kako bi njen nastup vizuelno bio što uverljivili.

To je PMS, meni se menja raspoloženje. Vidi me. Užasno je! Marko, sutra imam nastup, treba da budem lepa! Sad si rekao da sam ružna? Rekao si da sam ružna kada ne napravim mladež! – govorila je Đoganijeva Marku.

Foto: TV Pink Printscreen

Napravićemo mladež, ima da budeš kao lutka lepa. Ne, sad tebi odgovara da se svađaš. Nisam rekao da si ružna – pričao je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'