AKTUELNO

Biće daleko od ostalih cimera.

Lazar Jeremić bio je proteklih dana na tajnom zadatku, u okviru kog je morao da se udalji od Davida Dragojevića i Ane Korać sa kojom je Dragojević započeo ljubavnu romansu nakon diskvalifikacije njegove devojke Aleksandre Subotić iz "Zadruge 2" koja je na Božić fizički nasrnula na Minu Vrbaški.

Foto: TvPink

Lazar je ovom prilikom želeo da od Velikog šefa kao nagradu, ukoliko bi uspešno obavio zadatak, njegovi dobri prijatelji Ana i David dobiju da 24 sata budu sami. Večeras je voditelj Ognjen Amidžić zadrugare obavestio da je Lazar imao tajni zadatak koji je uspešno obavio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana, David i Lazar nisu skidali osmehe sa svojih lica, a ostali ukućani su ih pozdravili gromoglasnim aplauzom i čestitali Jeremiću na uspešno obavljenom zadatku.

Moja želja je bila... Ako najlepši par u ovoj kući može da ustane... Da odu na ostrvo i provedu 24 sata. To će njima značiti da budu sami - govorio je Lazar.

Foto: TV Pink Printscreen

David je večeras nominovan za izbacivanje iz "Zadruge 2", a ukoliko sutra veče ostane u Beloj kući, on će sa Anom provesti 24 sata daleko od ostalih cimera u čemu će zasigurno uživati i svoju ljubav još više učvrstiti.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'