AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao.

Luna Đogani bila je jedna od najaktuelnijih učesnica u prethodnoj sezoni Zadruge 1, a sve zbog ljubavne afere koju je ostvarila pred kamerama sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem.

U javnosti se dugo pričalo o ljubavnom trouglu koji su činili oni, a između ostalog i njegova bivša supruga Kristina Kockar. Međutim, ona je od samog starta ovog najgledanijeg hiperrijalitija nekoliko puta isticala da joj treba vremena da ga preboli, a svi su videli i njene suze svaki put kad se spomene njegovo ime.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ona je posle izvesnog vremena uplovila u ljubavnu vezu sa Markom Miljkovićem, a zadrugari su priznali da je nikada nisu videli srećniju nego u momentima kada je sa njim.

Ana Korać je podstaknuta njenom životnom pričom želela da čuje da li Đoganijeva može da uporedi vezu sa Slobom i Markom, a ona je teška srca otkrila da je to najgore pitanje koje je dobila do sad.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne mogu da uporedim ove dve veze, ona je bila takva da se nadam da je nikad više neću doživeti. Bila je srećna i nesrećna istovremeno, sad sam samo srećna. Nemam nikakvu tenziju, nikakav stres. Ne mogu sebe da prepoznam, sada sebe napokon vidim srećnu, oči mi se smeju. Ne može to da se poredi, ni količina emocija, ni veza kao veza, ni ponašanje u vezi. Ništa nije isto i drago mi je zbog toga. Ono je bilo nešto bolesno, nezrelo, posesivno, bukvalno... nešto što mislim da je onako bilo u skladu... neću da pričam. Uglavnom, ova veza je totalno drugačija. Osećam da sam zrelija - rekla je Luna.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

'