AKTUELNO

Nije dozvolio da je napadaju!

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Lepi Mića je imao pitanje za Anu Korać koja je nedavno započela vezu sa Davidom Dragojevićem koji je zbog nje ostavio Aleksandru Subotić nakon što je diskvalifikovana.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si osoba zbog koje David trpi kritiku i svi mu govore da je prevarant i lažov. Kako ti komentarišeš ceo njegov odnos sa Aleksandrom i da li se osećaš krivom? - glasilo je pitanje.
Dogovorili smo se da neću da komentarišem njegovu bivšu vezu i njihove porodične odnose. Meni to i nije ličilo na vezu, niko tu nije bio srećan. Znalo je par osoba da mi se on sviđa. Ne osećam se krivom, namestilo se da je ona izašla i da se mi družimo. Nisam znala šta će da se desi. Slažem se sa njim da se njihova ljubav ugasila i ranije - odgovorila je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Marija Kulić je ostala pri stavu da je Ana ipak odgovorna za raskid jer je na sve načine pokušavala da se približi Dragojeviću, ali je on odmah skočio da brani svoju novu devojku.

Ona meni nikada nije prišla na taj način, mi smo šetali i družili se. To je preraslo u ljubav. Ona nije imala veze sa tim, ona nije kriva. Nikada me nije pipnula i poljubila. Nikada nismo bili sami - kazao je David.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE JOŠ: I ONA POSTAJE PEVAČICA NAKON ZADRUGE, postaće Lunina konkurencija! Miljana tražila od Ša da joj uradi pesmu!(VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'