AKTUELNO

Posvađale su se zbog kostima.

Tokom popodneva došlo je do žestoke svađe između Zorice Marković, Rebeke Popović i Snežane Ilić i to sve zbog kostima koji je potreban kako bi njihov zajednički nastup na predstojećoj "Zadrugoviziji 2" bio potpun.

Naime, kako su njih tri u grupi za takmičenje za "Zadrugoviziju", Zorica je preporučila Ilićevoj jedan kostim, sa čim je ona bila saglasna, da bi kasnije promenila mišljenje i isprovocirala pevačicu istakavši kako ona ima drugačiji stil oblačenja.

Foto: TvPink Printscreen

Neću da se takmičim i da budemo parodija. Ja sam ti prva rekla da se obučeš kao dama, a ti si počela da tražiš korsete. Imaš loše ruke, otrcana si. Drži se jednog pravca, a nemoj da vređaš. Ja više nemam živaca za ovu budalu, odlazim iz grupe - pričala je Zorica Snežani.
Neću da budem u bretelicama, da mi se vide ruke. Ti mene sve vreme ovde vređaš, ja nisam budala što biram šta ću da obučem - branila se Ilićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica je toliko pobesnela da je rekla da ne želi da učestvuje u ovom zadatku, jer ne može da udovolji prohtevima svoje cimerke. Sa Snežanom su se takođe posvađale i Rebeka i Ljuba Pantović koje su delile Zoričino mišljenje.

Pročitajte još: Matora pred Davidom otkrila Ani da je Marko Marković ZALJUBLJEN U NJU: Koraćeva POBESNELA, a onda je Dragojević ovako odreagovao! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

Foto:

#Zadruga 2

'