AKTUELNO

Imali su noć za pamćenje.

Protekla noć bila je jedna od najburnijih u ovoj sezoni najgledanijeg rijalitija. Vrela atmosfera na žurki povodom dočeka srpske Nove godine dovela je do toga da Luna Đogani i Marko Miljković konačno padnu jedno drugom u zagrljaj, a varnice između Ane Korać i Davida Dragojevića sevale su kao nikada do sada.

David je pao na čari lepe zadrugarke i potpuno zaboravio na svoju devojku Aleksandru Subotić koja je nedavno diskvalifikovana zbog fizičkog nasilja. David cele noći nije mogao da skine ruke sa Ane, a ona je jutro dočekala na njegovom ramenu u krevetu koji je do nedavno delio sa Aleksandrom.

Foto: TvPink Printscreen

Marko i Luna su se konačno prepustili strastima, kao što su mnogi zadrugari predviđali, pa su noć završili vrelom akcijom pod jorganom.

Marko i David su ovog jutra ustali pre svojih cimera, pa su ispred izolacije sumirali utiske od prethodne noći.

Foto: TvPink Printscreen

Svi smo đuskali i sprdali se. Ja volim da đuskam i da se zaj*bavam - rekao je David.
Za promenu malo - odgovorio mu je Marko, aludirajući na to da je David mesecima bio pod pritiskom zbog Aleksandrine preterane ljubomore.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU! Luna i Marko završili u garderoberu, a onda mu ona zavukla ruke ispod majice i URADILA OVO! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'