AKTUELNO

Nije mu bilo svejedno što niko ne zna da je on tekstopisac ove numere.

Veliki šef je pred zadrugare stavio izazov da ispričaju situacije koji se nerado sećaju, odnosno kada su se osetili kao budale. Reper Nenad Aleksić Ša je ispičao kakav je peh imao u muzičkoj karijeri kada ga je kolega iskoristio za pesmu koja je danas veliki hit.

Ša je istakao da je napisao tekst za pesmu "Moje zlato" koju izvode Milica Todorović i MC Janko, a da danas mnogi ne znaju da je on zapravo tvorac tog hita, a da nema nikakve zasluge pesmu koju je napisao. Inače, ta numera na Jutjubu ima preko 128 miliona pregleda.

Foto: TvPink Printscreen

Mogu sa ponosom da kažem da sam napisao tekst za pesmu "Ti moje zlato". Ta pesma je kao što znate postala pravi hit. Koleginica sa kojom je taj momak kome sam napisao pesmu želeo da snimi pesmu je rekla kako joj se ne sviđa i da ne želi da snimi pesmu, na šta sam joj ja poručio da ne j*de go*na. Rekao sam da mu ništa neću naplatiti, ali da me uredno potpiše. Igrom slučaja, sve zasluge je uzeo taj dečko. Isti taj MC je uzeo zasluge i za aranžman i za tekst. Od te pesme nemam jedan jedini dinar, ali od tada svaku pesmu želim da zaštitim, i unapred naplatim - ispričao je Ša situaciju kada se osetio kao najveća budala.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: BIO SAM SA JEDNIM MOMKOM KOG SAM VOLEO: Nakon što je Lazar priznao da želi da istetovira ceo polni organ, usledio je još VEĆI ŠOK za zadrugare! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'