AKTUELNO

Odmah je dotrčao da ispriča zadrugarima šta je shvatio!

Branislav Radonić Brendon dotrčao je do grupice svojih cimera koji su bili ispred izolacije da im ispriča novost. Naime, kod izolacije sedeli su Bora Santana, Miki Đuričić i Suzana Perić.

Sav zadihan, Brendon im je pričao i ispričao da šta je učio da se dešava sa Lazarom Jeremićem, dok je grlio Davida Dragojevića.

Evo, sede njih troje tamo u pabu. Uđem ja i zagrlim ja Davida i mazim ga i hvatam ga za sisu, a Lazar i Ana bulje u mene, hteli da me pojedu - sav ushićen je pričao Brendon.

Foto: TvPink

Ti hoćeš da kažeš da je i Lazar zaljubljen u Davida - uzratio mu je Miki.
Ne znam, mislim da jeste. Čini mi se da je zaljubljen, a vi niste izvalili? Ja sam sto posto ubeđen - dodao je Branislav.

Zatim je Miki podsetio da su tokom emisije ,,Pitanja novinara" Lazara upitali za njegovu seksualnu orjentaciju, pa je imao savet za njega.

Foto: TvPink

Eto, postavili su mu pitanje večeras u emisiji, mogao je da izađe iz plakara, da prizna da je biseksualac, da zaplače, pusti suzu - ispričao je Miki.

Za kraj, Brendon je ponovio šta se desilo, pa je izjavio da je Lazar bio ljubomoran na njega, jer je grlio i mazio Davida.

PROČITAJTE JOŠ: SINIŠA JE VARAO NA NJENE OČI: Dragana otkrila da ju je suprug PONIŽAVAO I NAZIVAO K*RVOM, a ovo MU NIKADA NEĆE OPROSTITI! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'