AKTUELNO

Brendon je odlučio da ga pecka svaki dan!

Novinari večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". ZadrugarI su biti izloženi intrigantnim i intimnim pitanjima o kojima se spekulisalo protekle nedelje.

Odnos između Brendona i manekena, Tome Panića poslednjih nedelja konstantno je na iglama. Rasprave, svađe i uvrede postale su svakodnevnica u njihovom zadrugarskom životu. Predstavnike sedme sile zanimao je Brendonov stav o Tomi.

Foto: TvPink

Brendone, rekao si da Toma ima problem sa sopstvenom ličnošću, pa da li to znači da on ne želi da prizna i da nešto što krije - upitao je novinar.
Vrlo lepo pitanje, generalno posmatram ljude na psihološkoj osnovi. Na osnovu toga smo ustanovili da se on ponaša suprotno u odnosu na ono što on želi da bude. Svestan je da on to nije i da nikada neće biiti deo tog sveta u kom se nalazio par puta. Ali je on odlučio da to nametne nama tom iritantnom bojom glasa. On nije ono kakav se predstavlja, treba da prihvati sebe ma šta god da je, jer će biti mnogo prijatnija pojava i za gledaoce, i za kamere. Ta maska koju nosi, taj hologram, vrlo često pada i ima problem sa dizanjem sistema te slike koju plasira o sebi. Dosta je nesigran i isfrustriran. Nesrećan je, mnogo je mlad, nema on mentalnog kapaciteta da radi na sebi. On definitivno ne zna ni ko je, ni šta je - bio je sažet Brendon.

Foto: TvPink

Kako u ovom odnosu postoje dve strane, novinari su hteli da čuju i Tomino mišljenje na Brendonovu konstataciju.

Brendona uz dužno poštovanje, ne bih ga komentarisao, ne bih mu davao pažnju, ne doživljavam ga, što bi on to rekao - izjavio je Toma.

Foto: TvPink

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'