AKTUELNO

Đuričić je primetio vibracije između njih dvoje

Odnos koji intrigira od početka rijaliti programa „Zadruge 2“ svakako jeste između Lune Đogani i Marka Miljkovića. Iako se spekulisalo u Beloj kući da između njih dvoje postoje simpatije, njih dvoje su ugušili to svojim svađama.

Đoganijevu su povredile Markove reči kojima je izvređao njenog oca, Gagija Đoganija, pa je novinare zanimalo da li su njih dvoje prevazišli probleme, s obzirom da ponovo pričaju.

Reci mi nakon svega što ti je Marko rekao za oca, ti si sada ponovo u dobrim odnosima sa njim. Kako to komentarišeš – upitao je novinar.

Foto: TvPink

U korektnim smo odnosima, nismo u ratu, ja sam mu si izvinila za sve što sam mu rekla. Ja sam mu to rekla zato što je on povredio mene, ali ja ne mogu da pređem preko nekih stvari. Rekla sam mu svašta za roditelje, jer je i on meni, pa sam mu samo uzvratila – odgovorila je blogerka.
Ti si ga za stolom pozvala da porazgovarate, pa me zanima, da li ti je on prišao i da li ste obavili taj razgovor – usledilo je sledeće pitanje.
On je meni za stolom rekao da treba da porazgovaramo, na šta sam ja pristala, ali posle toga on mi nikada nije prišao – odgovorila je Luna.

Zatim je predstavnike sedme sile zanimalo i mišljenje Miljkovića, da li on zaista želi da porazgovara sa Lunom, ali je on uspešno izbegao odgovor.

Ja nijednog trenutka nisam uvredio Gagija, rekao sam samo da ako je on rekao za mene to što je rekao, da je on budala, ali posle se ispostavilo da nije to rekao, tako da ja nisam rekao ništa loše za njega – odgovorio je Miljković.

Foto: TvPink

Potom je sedma sila htela da čuje i treću stranu, Mikija Đuričića, koji je u više navrata govorio da između njih ima ljubavnih iskri.

Rekao si da si ubeđen da je Luna zaljubljena u Marka, koji su to signali koji oni šalju jedno drugome – upitao je novinar.
Govor tela, osmeh i pogled, kao kad su sedeli na krevetu, da joj je drago kada sedi tu. Kada joj on uputi kompliemnte, njoj se oči zacakle. Mislim, da Marko donekle želi da zaštiti Lunu ovde, jer je svestan da bi sa njom ušao u ozbiljnu vezu. On ne želi da se tu petlja, ali ona nije to skapirala, kada je on rekao da mu se ne sviđa, pa se ona naljutila na njega. I te kako mu se ona sviđa, nemoguće da mu se Dorotea, Maja i Marijana više sviđaju od Lune, nemojte molim vas. Ali ovde svašta je moguće – odgovorio je sažeto Miki.

Foto: TvPink

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'