AKTUELNO

Strahuje od dana kada će je ponovo videti!

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Zorica Marković imala je intrigantno pitanje za Lazara Čolića Zolu. Naime, njegov ljubavni ondnos sa Miljanom Kulić sve je iznenadio, ali tek onda kada su u više navrata imali javno s*ksualan odnos, kako nasamo, tako i pred ostalim zadrugarima. Kako je već poznato, Miljanina majka, Marija Kulić ima oštar stav prema svojoj ćerki, pa je pevačicu zanimalo kako će se di-džej ophoditi prema njoj ukoliko se bude vratila u "Zadrugu 2"

Foto: TvPink

Kako će ona shvatiti to šta ste Miljana i ti radili, da li misliš da će prihvatiti sve to kao normalno? - pitala je Zorica.

Foto: TvPink

Jako teško pitanje i njena ćerka ne zna kako će joj majka odreagovati, a još teže da ja znam kako će ona odreagovati. Nisam u njenoj glavi i  ne znam kako gleda na sve ovo, ali verovatno ne gleda na sjajan i bajan način. Ne mogu da očekujem ni da će me napasti, ali ni da me neće napasti. Trudiću se da nemam neki konflikt sa njom, a iz poštovanje prema Miljani, uopšte nemam nameru da joj odgovaram, ako dođe do vređanja. Videćemo kako će se situacija odvijati. Nije mi svejedno i da odreaguje da to bude loše - odgovorio je Zola.

PROČITAJTE JOŠ: PREVARILA GA JE SAMO SEDAM DANA POSLE SVADBE: Ovako su Dragana Mitar i njen muž Siniša izgledali na venčanju! (FOTO)

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'