separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

BIO JE S*KS! Dragana i Pavle odgledali SNIMAK NA KOME FLERTUJU I DODIRUJU SE ISPOD JORGANA, a onda priznali šta se desilo između njih! (VIDEO)


Bili su u šoku nakon odgledanog snimka.


Tradicionalno, svakog četvrtka stanari Bele kuće gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Na prvom video-snimku za večeras su prikazani Dragana Mitar i Pavle Jovanović kako flertuju jedno sa drugim. Prvo je pao poljubac i zagrljaj kao novogodišnja čestitka, zatim je usledio snimak u kome Pavle nije skidao pogled dok je modelsica igrala sa Markom Miljkovićem, a potom je Dragana hranila Jovanovića i dodirivali su se za ruke, a na kraju su završili ispod jorgana.

Autor: TvPink Printscreen

Oboje su dobili priliku da se izjasne posle odgledanog snimka, a prva je imala privilegiju Dragana da prokomentariše. 

Bio je s*ks. Ozbiljna je*ačina. To je bila Nova godina, popila sam, bila sam vesela. Ja nijednog trenutka nisam njega grlila, on je bio taj koji je prvi pravio kontakt. Ovo je moje stanje kada sam popila. Ja sam trezna i ne pričam sa čovekom već tri dana. Mi ne razgovaramo - ispričala je Dragana.

Autor: TvPink Printscreen

Nije se zaista ništa desilo ispod prekrivača. Zezali smo se, ja sam je golicao. Pričali jesmo, zezali se - dodao je Pavle.

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!  

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti