separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

TI SI DOBAR ČOVEK, LUNA JE VEŠTICA I ZMIJA! Matora prišla blogerki, ONA JOJ ŽESTOKO ODBRUSILA: Je*o me pas ako ikada više spomenem vaša imena! (VIDEO)


Pokajala se što im je prilazila!


Tokom večerašnje emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do svađe Lune Đogani sa Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom zbog toga što su njih dve u dobrom odnosu sa njenim bratom Adamom Đoganijem. Luna je stekla utisak da njih dve pokušavaju, a sa druge stane hvale Adama, što je nju jako pogodilo. 

Adam je prišao Luni nakon emisije i pokušao da joj se opravda rečima da da se on sa njih dve druži samo kada je više zadrugara tu, ali ona nije popustila.

Autor: TvPink Printscreen

Ti si dobar čovek, a Luna je veštica i zmija. Ne družim se više sa osobama koje imaju veze sa njima jer ispadam budala. Ja sam iskrena i priđem, a ona napravi od toga da sam je ja napala. Prave od mene nešto što nisam - bila je uznemirna Luna.

Kasnije im se pridružila i Matora koja je pokušala da sve objasni Đoganijevoj, ali je samo pogoršala situaciju. 

Autor: TvPink Printscreen

Mene najviše zaboli što ideš da pričaš j*benom Tomi. Ja znam šta ti misliš, nema potrebe da mi prilaziš da mi pričaš to. Nema potrebe da se ljutiš. Sada sam prišla zato što mi je žao Adama - rekla je Matora.
Sve zbog Adama. On je divan, cvećkica, a ja sam najgore zlo. Vas dve tako predstavljate. U pravu ste, ja hoću da budem žrtva i jadnica, ja to hoću! Neću ti nikada više prići, zapamti šta sam ti rekla. Nikakav odnos više nemamo. Ne interesuje me niko. J*bo me pas ako ikada više pomenem vaša imena - odgovorila joj je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autro: J. R. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti