separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

Dragana će poludeti kad za ovo sazna! PAVLE DO DETALJA ISPRIČAO KAKVE PORUKE MU JE SLALA dok je bila sa mužem, pa otkrio kako ih je Siniša posmatrao DOK SU SE ONI LJUBILI! (VIDEO)


Nije više mogao da ćuti!


Tokom večerašnje emisije "Pitanja gledalaca" glavna tema bio je intrigantan odnos Dragane Mitar i Pavla Jovanovića. Njih dvoje su imali žučnu raspravu prilikom koje su razmenili teške uvrede, ali su i otkrili nove detalje svoje veze i Draganonog braka. 

Nakon emisije, Pavle je otvorio dušu Lazaru Čoliću Zoli i rekao sve o čemu je do sada ćutao. 

Autor: TvPink Printscreen

Svi u gradu gledaju Sinišu kao idiota. Ona stoji u separeu, njen muž 4 stola od nas. Mi smo se ljubili, on joj šalje poruku: "Kako se lepo ljubis sa deckom". Ona nije budala i nije glupa. Ona kaze kumu: "Ti da si neki kum, ti bi ga odveo odavde". Kad god ona izadje u grad, on dodje u klub i stane. On je dobar sa jednim dečkom koji radi sa nama. Taj dečko je hiljadu puta rekao da on dodje sam! - pričao je on.

Pavle je nakon toga objasnio kako je izgledao njihov raskid kada mu je saopštila da se neće razvesti od muža. 

Autor: TvPink Printscreen

Ona je za Novu godinu meni napisala da je razmišljala o svom životu. Razvešću se, prebaciću dete u drugi vrtić, naći ću posao i samo mi ti trebaš. Vratila se sa letovanja, a po njenoj priči, muž joj rekao da ide u Dubai. Ne može da mu da da ide sa Jovanom sam, jer je mali još i kao idu ćerke njegove iz prvog braka i vodiće ih zajedno. Ja sam bio u fazonu neka ide. I kad se vratila razgovarali smo, razmenili poruke, ona je rekla da ne može da se razvede. Nije mi konkretno rekla da smo mi u problemu. Rekla je da ne može da reši životno pitanje, da će biti vezana za njega. Ja sam nju prihvatio sa detetom, mali je super! I sad se ispostavi da ja lupam gluposti, budalaštine! - dodao je Pavle.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti