AKTUELNO

Nije nameravala da mu se obrati.

Tokom prvog dana Božića, sada već bivša zadrugarka Aleksandra Subotić je iz sve snage udarila Minu Vrbaški u predelu lica, zbog čega je Subotićeva odmah diskvalifikovana iz najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima "Zadruga 2".

Foto: Rijaliti Zadruga

Nakon svega Aleksandrin dečko, koji je ostao u "Zadruzi 2", David Dragojević sve vreme je plakao jer nije mogao da veruje šta je njegova izabranica uradila. Pred zoru, on je u toaletu sa Minom Vrbaški pričao o svemu, a ona je ipak našla razumevanja da ga podrži, teši i posavetuje.

Ti si sad za sebe, bori se za njih. Izdržaćeš! Nisam htela da ti priđem, ali evo. Moraš da se boriš zbog sebe, pa zbog njih. Nemam nikakvo loše mišljenje o tebi. Majke mi, meni je krivo što je ovako bilo - rekla je Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njoj se sve skupilo. Videla ga je golog (Karađorđa), pa su se svi smejali. Žao mi je, izašla je napolje, nema ni pare, ni stvari, nikog nema. 22 godine sa detetom, jedino moja majka... Sad će da je tuže. Ne znam kako joj je... Ispalo je glupo, ali ne znam šta da radim - pričao je David.
Ona je samo spomenula da sam ti sipala pivo, nisam očekivala. Niko nije povisio ton - objasnila mu je Mina, a on je nastavio da priča o Aleksandri.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na kraju pre odlaska na spavanje, David je spomenuo niz razloga zbog kojih je Aleksandra tako reagovala.

Moram da se naviknem da ona nije tu. Navikao sam na nju. Ni na kraj pameti mi nije bilo da će to da uradi. Ona je takva kao dete, sve je stiglo. Još ovo sa Karađorđem - govorio je tužno, a onda otišao da spava.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#David Dragojević

#Mina Vrbaški

'