AKTUELNO

Masaža joj znači više od intimnog odnosa.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola u poslednje vreme imaju trzavice u svojoj vezi i često su bili na ivici raskida, a njihov odnos bila je jedna od tema tokom večerašnjeg "Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zola je tokom svog izlaganja rekao da će Miljana i on imati odličnu vezu, ukoliko prevaziđu trzavice koje imaju pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2", a zatim je komentarisao njenu majku Mariju Kulić koja je često znala da se buni tokom njihove veze.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja jedva čekam da se Marija vrati. Ona je majka koja može najbolje da se ovde nosi sa ljudima verbalno. Marija zna nju da smiri i znam da će ona biti srećna kada joj se majka vrati - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da sam teška za vezu i ja se njemu divim, jer mi se sve skupilo posle porođaja. Ušao je, nije mi palo da ću se zaljubiti. Išla sam svojim srcem, iskreno je. Sinoć je nastala svađa kada ga teram da me masira. On je mene slagao. Marko Marković se skinuo, ja sam ga masirala 50 minuta, bio je zadovoljan, jer sam imala želju da dokažem Zoli da nešto možeš kada hoćeš. Ta masaža mi više od s*ksa znači. Nisam želela ljubomornu scenu da mu pravim. On je posle masirao Minu 30 minuta, a mene masira pet minuta i pravi me ljubomornom. Kako je Minu masirao pola sata, a mene pet minuta? - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogla si neku ženu da uzmeš da masiraš, ali ja nisam pola sata masirao. Ja tebe masiram svaki dan čak i po dva puta. Sve ti masiram, ruke, prste, noge, butine... Te naše svađe su iz gluposti - dodao je Lazar u nastavku.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola je zatim ostao šokiran kada je čuo da je Miljana Kulić nedavno govorila o veličini njegovog polnog organa, zbog čega je ona počela da govori kako se sve vreme samo šalila.

Molim? - u šoku je bio Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema 14! Neću iznositi. Samo se šalimo. Kada nam je dosadno, ja tako pričam... Ja oko pet, šest ujutru lupetam gluposti i nisam ni svesna šta pričam - rekla je Miljana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'