AKTUELNO

Bivši ponovo u svađi.

Reper Nenad Aleksić Ša u noći sa nedelje na ponedeljak nije želeo da spava pored Baneta Čolaka, zbog čega je nastala velika svađa u kući, a Ša je tom prilikom čak i bacao svoju posteljinu po sobi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova situacija bila je tema i tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", a Ša je svoje izlaganje započeo rečima da je pre ulaska u Belu kuću pažljivo pratio dešavanja u "Zadruzi 2" i da mu se nije svidelo Banetovo ponašanje prema Zerini Hećo sa kojom je bio u vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mu skrenuo pažnju da ne maltretira ovu devojku, da je ne poliva... Nije mi se svideo taj prizor, na šta se on kleo da to nije radio. Mada, ja sam to gledao. Zaključio sam da je on lud i da mu nije dobro, da ima dijagnozu. Momka poznajem, bio je normalan, fin je dečko i nema lošu dušu, ali da mu nije dobro u glavi, nije. On uništava Zerinu. On je sinoć svašta rekao Zerini zbog ljubljenja. To se njega ne tiče. Devojka ima pravo - govorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih ja tebe udario, verovatno bih ti se uneo samo u facu, ali moraš da paziš jer teške reči izgovaraš - rekao je Ša Čolaku.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku je svoje izlaganje imao i Bane Čolak koji se složio sa rečima svog cimera i rekao da mu nije bilo prijatno kada se dešavala ova situacija, zbog čega je odlučio da se skloni.

Zatim je došlo do svađe između Zerine i Baneta, a u sve se umešala Jelena Krunić koja je istakla da je Bane spakovao Zerinine stvari u džak i tom prilikom je istakla kako je Čolak pričao bivšoj da je trudna sa Vladom Todorovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastavak večeri doneo je novu svađu između Zerine i Čolaka, s obzirom na to da je Bane u više navrata pričao kako je želeo da veri Zerinu, da je ona abortirala njegovo dete, da su stalno imali intimne akcije u rijaliti programu "Zadruga 2", kao i da mu je Zerina obećala da će se pomiriti kada izađu iz Bele kuće, a sada je došlo vreme da svako iznese svoju stranu priče.

Foto: TV Pink Printscreen

Zerina Hećo bila je šokirana onim što čuje od svog bivšeg momka i sve vreme je govorila kako on izmišlja i laže.

Ona je to sama meni govorila. Što se tiče s*ksa, ne znam što sam ja onda tražio test za trudnoću - rekao je Čolak.
Zato što si bolestan. Nema s*ksa, jer nije bilo s*ksa. Džukelo ja ne znam šta si ti pokušavao da napraviš, ali džaba ti. Gledaj me u oči i zakuni mi se da sam ja to rekla! Ja ne mogu ovo Milane. Laže i kunem se, Božić ti je čoveče! Branislave lažeš! Šta sam ja tebe molila? Ne, ne i ne! Nemoj da me zaj*bavaš! Koji k*rac - vikala je Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam potpisao otpusnu listu. Ona je govorila da želi da ima dete sa mnom i mene zato to boli. Moja majka sve to zna. Da se to ne bi desilo kod nje u gradu, ja sam je odveo u moj mali grad. Ja sam je izveo i potpisao otpusnu listu. Ja sam je molilo na kolenima da to ne radi - pričao je Bane.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'