AKTUELNO

Muž joj nije dao da se razvedu.

Lepi Mića je i ove sezone ''Zadruge'' jedan od iskusnijih učesnika koji uvek sasluša i savetuje svoje cimere koji imaju probleme. Ove večeri njemu je Dragana Mitar priča o svom životu, braku sa suprugom Sinišom i vezi sa ljubavnikom Pavlom Jovanovićem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Požalila se Mići tom prilikom kako ima sve manje strpljenja u odnosu sa Pavlom, ali i da shvata njegovo razmišljanje i ponašanje. Potom se otvorila i rekla mu kako se on ponašao na početnu njihove veze.

Njegove priče nisu baš OK. On priča kako hoće dobru ženu za sebe. Drugu priču priča. Da sam njegova najbolja i da će uvek da bude tu za mene. Priča mi kako mu ne treba život ako nema nekoga pored sebe. On kao voli mene, voleo i nju. Kada smo imali krizu, on je tu bio da me sasluša, ali kada sam videla gde to ide, povukla sam ručnu. Još je on počeo da me kontroliše, gleda u moj telefon. Ne mogu ja u tom odnosu gde mi ljubomorišu. Možda sam se malo bila zanela, ali sam se spasila - rekla je Mitar, a onda nastavila da priča:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rekla sam mu da mogu da se posvađam sa njim, jer on nema šta loše da kaže. Njegov odnos sa bivšom devojkom je sličan kao moja i Sinišina priča. On joj je pričao kako voli drugu ženu, tačnije mene. Mislio je da ću ja da se razvedem. Siniša mi nije dao, ali nije bitno to sada - dodala je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Dragana i Lepi Mića su imali nameru da pričaju i dalje, ali je idiličnu atmosferu u spavaćoj sobi prekinula buka Nenada Aleksića Ša koji nije želeo da spava pored Baneta Čolaka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

#Pavle Jovanović

'