AKTUELNO

Nije imao tako pozitivan komentar za bivšeg dečka Zerine Hećo.

Vlada Todorović izbačen je iz "Zadruge 2" nakon što je dobio manje glasova od strane publike nego Dorotea Jovanović. To je najteže palo Zerini Hećo koja je odmah završila u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je došlo vreme za rastanak, Vlada i Zerina počeli su da se ljube, a kada je ovaj sada već bivši zadrugar otišao u studio "Zadruge 2" kod voditeljke Dušice Jakovljević priznao je da su se Zerina i on danima krišom ljubili.

Foto: TV Pink Printscreen

To se nije videlo, jer sam ispoštovao njenu želju da se to ne vidi. Zaista smo imali neke posebne energije koje su se poklopile i negde mi je žao što je tako sve moralo da bude. Ako Zerina smanji agresiju i ono što smo pričali, na putu je da ide ka prvom mestu - rekao je Vlada.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom svog gostovanja u studiju Vlada Todorović komentarisao je i Baneta Čolaka, bivšeg dečka Zerine Hećo koji je odmah po Vladinom izlasku prišao uplakanoj Zerini i počeo da je vređa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ružnu reč neću reći za Baneta, ali ću reći da lepo glumi - rekao je Vlada.

Podsetimo, Bane Čolak je nedavno pljuvačkom pravio lažne suze, a zatim i izigravao lažni pad u nesvest tokom boravka u zatvoru. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Zadruga 2

'