AKTUELNO

Opleo po Đoganijevima.

Tokom današnjeg dana Marko Miljković ušao je u žestoku svađu sa Lunom Đogani, a u sve se umešao i Adam Đogani. Ove noći pre izbacivanja voditelj Ognjen Amidžić razgovarao je sa Miljkovićem i tom prilikom su se dotakli svega što se dogodilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom Marko Miljković je za glavnog pokretača njegove svađe sa Lunom okrivio njenog oca Gagija Đoganija i tom prilikom setio se poslednjeg dana prošle godine kada su u Belu kuću ulazili članovi porodica zadrugara.

Zbog tate. Dosta njih mi je potvrdilo da je njen tata izjavio kada je bio ovde da sam ja provaljena priča. Ja sam rekao da je on budala, ako to misli, da nema normalne poglede na svet i ona se uvredila i počela da se pravda kako nije rekao to njen tata, nego je ona rekla to na svoj način. Ukoliko nije on to tako rekao, ja mu se izvinjavam ovom prilikom - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da su mnogi iznenađeni zbog njegove današnje svađe, jer je većina mislila da Marko i Luna osećaju ljubavne emocije jedno prema drugom, Miljković je rekao da mu blogerka nikada nije rekla da joj se sviđa.

Ona meni nikad nije rekla: "Marko, sviđaš mi se", nego je rekla da sam joj simpatičan. Meni je i Miljana Kulić simpatična u nekim situacijama. Ona se meni ne sviđa. Ona je nezrela. Marijana je sigurno zrelija od Lune. Sa Lunom nisam želeo da imam to što sam imao sa Majom i Doroteom, zato što je jako poštujem. Uvek sam prećutao na sve njene čarke. Više neću da je trpim - pričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Znači, dođe ti tata i kaže ti: "Marko je provaljena priča", ti si apsolutno nezrela devojka, jer nemaš svoje mišljenje. Ja nemam nameru i sa tatama, ni sa mamama da se zabavljam - dodao je Miljković.

U nastavku razgovora Marko je pohvalio Marijanu Zonjić za koju je izjavio da mu prija i da misli da će njihovo druženje imati sjajnu budućnost, kao i da nije još uvek spreman za ljubavnu vezu sa ovom cimerkom.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'