AKTUELNO

Davao je instrukcije Nataši šta da joj kaže.

Tokom večerašnje emisije "Pitanja novinara", Pavle Jovanović je saznao da je njegova bivša ljubavnica Dragana Mitar za njega izjavila da je "niža klasa", što ga je jako pogodilo. Sukob među njima eskalirao je kada su predstavnici sedme sile naveli Draganu da prizna da je, pored Pavla, imala još jednog  ljubavnika.

Nakon njihove svađe, Pavle je zamolio Draganinu prijateljicu Natašu Moskvu da porazgovara sa njom i urazumi je, a pritom joj je davao instrukcije šta da joj kaže.

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj da gubi kompas, neka se smiri. Objasni joj da je poenta da ja ovde budem najbolji i kraj priče. Ne moramo sutra da se vidimo. Kad god je neko pita za mene, treba da kaže da sam ja najbolji. Nemam ja ništa protiv, neka se ona vrati svom mužu Objasnoi joj da time što sam rekao da devedeset posto ljudi u Beogradu živi na foru nisam mislio na nju i Sinišu. To što sam rekao da nema za sladoled, to je činjenica. Normalno je da ćemo mi muškarci imati više od vas. Nema potrebe da priča da sam ja niža klasa. Ja imam pola zgrade, ona nema kučeta ni mačeta na svoje ime - pričao je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Tu te podržavam. Ja znam da ti imaš prema njoj najbolje namere. Meni je zasmetalo kada je rekla "obični ljudi". Ne možeš tako da klasifikuješ ljude, neki žive skromno - kazala je Nataša.
Ja sam rekao da ću da je podržim uvek. Kada je rekla da ja znam tog čoveka, ja sam samo rekao da smo se videli. To je samo mali delić priče, ja sam sa čovekom pričao pola sata. To sam skratio zarad nje, a mogao sam sve da kažem - dodao je Pavle.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: PALE TEŠKE REČI: Ša nasrnuo na Tomu! Zadrugari ih jedva razdvojili! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'