AKTUELNO

Pokazala svoju slabu stranu, iako je delovala da je potpuno hladna!

Strasti ne jenjavaju između Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore. Naime, tokom emisije ,,Pitanja novinara" situacija se zakuvala, jer je Stankovićevoj i Matoroj postavljeno pitanje u vezi Slobe Radovanovića i večere na kojoj je bila i Sanja.

Matora je bila ljuta, ali se ogradila da nije ljubomorno, već istakla da nema lepo mišljenje o Slobi zbog svega što je uradio pobednici prve Zadruge, Kristini Kiji Kockar. Nakon emisije, Jovana je prišla Sanji, pa su ušle u sukob, a zatim je plavokosa zadrugarka izjavila da joj smeta što se njena devojka druži sa Borom Santanom sa kojim je ona nešto ranije imala sukob.

Foto: TvPink

Ma, boli me k*rac za Boru, ti znaš kakve se priče pričaju tek o njemu po kraju - iznervirano je prokomentarisala Matora.
Naravno da znam, ne moraš meni to da pričaš - odgovorila je Sanja.

Međutim, njih dve su se dotakle i drugih tema. Iako naizgled borbena, Sanja je pokazala svoju najveću slabost, pa je pala Jovani u zagrljaj, jer je postala krhka.

Foto: TvPink

Hoću da idem kući, ne mogu da budem sa ovim ljudima ovde. Ovde su svi loši, glumim da sam jaka, ali nisam. Kad je ustao i počeo da ti se podsmeva, ja sam ustala i rekla mu da prestane - kroz suze je govorila Sanja.

Potom je Matora zagrlila kako bi je utešila, pa je Sanja izjavila da joj je greška što je ponovo ušla u rijaliti, ali joj je Jovana objasnila da je sama to izabrala.

Ja sam Luni rekla da ne govori da mi ne pričamo sa njom zbog Kije i te gluposti, da to nije tačno - dodala je Matora.

Foto: TvPink

Stankovićeva je prokomentarisala da Đoganijeva to namerno radi, da bi se pričalo o njoj.

PROČITAJTE JOŠ: BORICE, NISI TI MOJ RANG: Santana i Maja Marinković ponovo u SVAĐI, evo i zašto! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor. O. B.

#Zadruga 2

'