AKTUELNO

Misli da je on za sve kriv.

U dobro poznatom terminu, kao i svake subote, zadrugari će biti izloženi oštrim pitanjima novinara, na osvnovu svega što se desilo pretokle nedelje. Takmičari su u strahuju da će mnoge tajne biće otkrivene.

Jedna od tema koja je obeležila prethodne dane bio je odnos Lune Đogani i Sanje Stanković. Sukob između Đoganijeve, Sanje i njene devojke Jovane Tomić Matore datira iz "Zadruge 1", a do tenzije je ponovo došlo kada  se Stankovićeva ponovo našla pod istim krovom sa njima.

Foto: TvPink

Imam pitanje za Lunu. Šta misliš ko je glavni krivac za svađu sa Jovanom i Sanjom i da li misliš da je veza sa Slobom doprinela - upitala je novinarka.
Ja sam jedini krivac u tome, jer sam sama birala šta i kako da radim. Sama sam izabrala da budem sa tim dotičnim gospodinom i sama sam birala da nemam prijatelje u "Zadruzi 1" i kasnije sam shvatila da je to najveća greška. Osećala sam se baš usamljeno kada smo prekinuli. Imala sam svoje ispade, nisam im bila priajtelj, priznajem. Može da misli šta hoće, ko god hoće, da sam folirant, ja sam svoje rekla - odgovorila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je sedmu silu zanimalo Lunino mišljenje šta joj je Stankovićeva najviše zamerila, pa sada ima jasno nepristupačan stav prema njoj.

Te neke naše svađe u Zadruzi, što nakon izlaska ih nisam nazvala, što sam u nekim emisijama rekla da me je Jovana razočarala i mislim da je generalno to, što je saznala da smo Jovana i ja imale neki poljubac. Ja ne bih više da se mešam tu, ja sam se sklonila iako mi je mnogo krivo, ali ne mogu ništa tu da promenim, nemam snage, došla sam ovde zbog sebe - dodala je ona.

Za kraj, Luna je odgovorila i na pitnaje da li bi se javila Sanji i Jovani da može da vrati vreme, te je Luna potvrdnim odgovorom završila njenih pet minuta.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: ONA KAD BI MOGLA, POJELA BI ME: Iako ga je Zerina molila da više ne pričaju, Bane se OPET POSVAĐAO sa bivšom! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor. O. B.

#Zadruga 2

'