AKTUELNO

Lazaru se nije posrećilo, ali je Adam ovime osvojio starletu.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Luna Đogani postavila je pitnaje koje nikoga nije iznenadilo, osim Lazara Jeremića.  Modna blogerka imala je pitanje za Natašu Moskvu, koja je stupila u intimnu vezu sa njenim bratom Adamom Đogani. Kako je već poznato, Nataša je pre samo par dana napravila prekid veze sa popularnim fubalerom i ušla u vezu sa Đoganijem.

Foto: TvPink

Hoću da mi kažeš šta to Adam ima što se tebi sviđa, što je tebe privuklo - upitala je Luna.

PROČITAJTE JOŠ: ZA SRCE GA UJELA! Bora i Rada ZARATILI NA KRV I NOŽ zbog cigareta, ona mu spomenula preminulu baku, ova zadrugarka ZAJECALA od tuge! (VIDEO)

Foto: TvPink

Prvo, Adam je jako emotivna osoba i uopšte ga ne smatram nekim papkom. U njemu imam neko utočište, neiskvaren je, nije seljačina. Nikada me nije pipnuo na mesta gde ne sme. I retko danas možemo susreti takav tip frajera, da ne nasrće na žensku osobu. Mnogo mi prija njegova energija, lepo razmišlja - odgovorila je samouvereno kroz osmeh Moskva.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'