AKTUELNO

Nikad žustriji odnosi između takmičara i to sve zbog jednog pisma.

Miljana Kulić uletela je u radio ,,Amnezija" gde su se nalazili Bora Santana i Bane Čolak koji su vodili svoju emisiju i počela da iznosi svoj problem javno.

Naime, nakon što je njen izabranik Lazar Čolić Zola napravio problem i opšti razdor između zadrugara, jer nije hteo da uzme spisak namirnica. Jovana Tomić Matora je zbog toga pobesnela, uletela u Belu kuću i počela da viče na Zolu, kao i da preti da će svu hranu pobacati u jezero. Miljana se uplašila, te je otrčala da odbrani i opravda svog izabranika.

Foto: TvPink

Moram da dođem, da ne bi išlo od zadrugara do zadrugara, sada sam poludela. Zola nije kriv, on prošli put nije uspeo ništa da uradi. Neki ljudi su počeli da prete da će da bace hranu. Isto tako mogu i njihove stvari da odlete u jezero. Ako je on bio iskren i rekao da neće moći da uradi to, kome nije jsno, neka se obrati kome treba da se obrati - objasnila je Miljana.

Međutim, u tom trenutku ušao je i Lepi Mića, koji je počeo da viče na Miljanu i da je psuje najgorim uvredama, a htela je samo da opravda svog partnera.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: MATORA NAPRAVILA HAOS U ZADRUZI: Pretila da će pobacati sve od namirnica, evo zbog čega! (VIDEO)

Pošto ga je još više isterala iz takta, te je dobio napad besa, Mića je počeo da šutira u vrata, a potom vidno besan se vratio u Belu kuću. Ostaje nam da vidimo šta će biti nakon što se zadrugari vrate iz kupovine.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'