AKTUELNO

Pao je na njenom testu poverenja.

Veza između Ane Korać i Marka Markovića je poslednjih nekoliko dana na pauzi. Ana je rešila da stavi svoju jaču polovinu na test poverenja, pa je tokom jučerašnje žurke zamolila Minu Vrbaški da pokuša da ga osvoji.

Tokom večerašnjeg "Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem", Ana je otkrila da Marko nije pao na testu i poklekao pred Mininim zavođenjem, ali da je ipak uradio nešto zbog čega se razočarala.

Foto: TvPink Printscreen

Poslednjih dana se malo osećam loše i želim da budem sama. On je pokušavao da me oraspoloži, pa sam se ja udaljila od njega. Rekla sam mu da ću da vidim kako će da se ponaša na žurki, pre nego što odlučim da li ću ući u nešto ozbiljnije sa njim. Zato sam pozvala Minu i tražila od nje da pokuša da ga smuva. On je igrao sa njom i šetao. Da mu je baš stalo do mene, ne bi to uradio. Da sam ja muško, rekao bih joj da imam devojku i da pali - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Ljuba mi je danas otkrila da je Jelena Krunić pokušala da ga poljubi u toaletu. Ja ne krivim ovde nijednu devojku, samo njega. On je mnogo dobar dečko, ali ne mogu da ga naučim kako da se ponaša kao pravi muškarac - dodala je ona.

Jelena je negirala da je pokušala da poljubi Markovića, zbog čega se Ana još više razočarala u njega i poručila mu da se ponaša kao dete, ali da će ipak dati njihovoj vezi drugu šansu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: AKO TE JOŠ JEDNOM BUDEM VIDELA SA LUNOM, ZAVRŠILE SMO: Sanja URLALA na Matoru, rekla joj da neće da spava sa njom i da je OTKAZALA ZAJEDNIČKI STAN! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'