AKTUELNO

Pomno je posmatrao njihovo ponašanje.

Reper Nemanja Đerić Đekson je ušao u rijaliti "Zadrugu 2" i razdrmao sve zadrugare. Ukućanke su se obradovale njegovom prisustvu, pa su pokušale da se zbliže sa njim. Jedna od njih je bila Maja Marinković kojoj je hvalio bujno poprsje i poistovećivao ih sa grudima Ane Korać.

Viri ti si*ica, imam pravo da ti kažem šta mislim. Iako imam devojku, ja mogu da ti kažem da imaš lepe bradavice. Ti i Ana Korać imate te vrhunske stvari. Tvoja specifikacija je da si glupa - pričao je Đekson.
A lepe su, mislila sam da idem na korekciju - dodala je Maja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nataša Moskva je neko vreme kasnije takođe pokušavala da se nabaci Nemanji, ali je on odbio pravdajući se kako je imala šansu kod njega kada je prvi put ušao kao gost u ''Zadrugu 2''.

Devojko, imam devojku. Prošli put si imala šansu, a ti si zaglavila sa Lazarom. Ja sam baš zaljubljen, tako da - pričao je Đekson Moskvi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nemanja je nakon razgovora sa Majom otišao do kreveta gde je ležala Rebeka Popović pa im se pridružila Nataša Moskva. Zajedno su komentarisali pojedine zadrugare, pa je reper spomenuo Aleksu Savića za kog je imao samo reči hvale.

Foto: TvPink Printscreen

Onaj Aleksa je takav car, ja ne znam ko šta njemu može da zameri - rekao je Đekson o Pinkovoj Zvezdi.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksa Savić

#Maja Marinković

#Nataša Moskva

'