AKTUELNO

Obezbeđenje je sve držalo pod kontrolom.

Tokom emisije "Pitanja novinara" došlo je do žestoke svađe između Karađorđa Subotića i Ljube Pantović zbog toga što je on zadrugarke sa kojima je bio u konfliktu okarakterisao kao "harpije" i istakao da je sav bezobrazluk potekao od njegove bivše supruge Ljube koju je tim putem prozvao.

Ona mu nije ostala dužna, pa je ušla u verbalni sukob sa njim, a on ju je sve vreme prozivao zbog dečka koga neretko spominje.

Foto: TvPink Printscreen

Pozdravi svog dečka iz Švedske. Zbog njihovih postupaka meni je zapaljena imovina. Sve moje devojke su imale ime i prezime, a ona pozdravlja Švedsku kao državu. Indijanko teška. Ti i dalje pozdravljaj svoju Švedsku, a ja svoju unuku i porodicu Dragojević i Subotić - vikao je Karađorđe.
Pi*kice jedna smrdljiva, zapenio si. Marš, idi kući. Tebi du*e žvaće gaće, šta ćeš ti kad izađeš odavde - uzvratila mu je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Obezbeđenje je sve vreme bilo prisutno kako ne bi došlo do neželjene situacije, ali srećom nije bilo potrebe za njihovu intervenciju.

Pročitajte još: ONI SE I DALJE VOLE, DRAGANA NIJE ZNALA KAKO DA SE OTARASI MUŽA: Drug Pavla Jovanovića otkrio sve detalje njihove veze, pa OVIM ŠOKIRAO SVE! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'