AKTUELNO

Odmah je otišla iz sobe!

Tokom večerašnje "Igre istine", Nataša Moskva je otkrila da se Mini Vrbaški sviđa Pavle Jovanović. Dragana Mitar, koja je sa njim bila u vezi uprkos tome što je udata, nije reagovala za crnim stolom na tu informaciju, ali je nešto kasnije zatekla prizor koji nije mogla da ignoriše.

Dragana je ušla u izolaciju gde ove nedelje boravi sa Pavlom i zatekla njega i Minu kako razgovaraju na njegovom krevetu, dok je Lazar Jeremić sedeo prekoputa. Ona je odmah otišla da to prenese Marku Miljkoviću, sa kojim su je zadrugari ranije dovodili u vezu.

Bila sam u izolaciji i unutra sede on i Mina. Lazar prekoputa, njih dvoje na krevetu. Ja bih volela da se to desi... Možda zbog nekog teranja inata meni - rekla je Dragana koja ističe da joj smeta što je svi dovode u vezu sa Pavlom, pa se ponadala bi potencijalna ljubav između njega i Mine skrenula temu sa nje.

Foto: TvPink Printscreen

To nema šanse da se desi. Kada bi se među njima rodila ljubav, bilo bi u redu, ali ako je iz inata, to opet upliće tebe. Ne bi ti to ništa olakšalo za rijaliti - savetovao ju je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Ovako dugo ni sa kim nije razgovarao: Aleksa Savić otvorio dušu, pa OTVORENO pričao sa Višnjom, ona vrisnula od smeha! (VIDEO)

Ja sam mu i dala savet da ovde napravi neku svoju priču, nevezano za mene - dodala je ona, a Marko joj je poručio da njemu uvek može da se obrati, bez obzira na to što će to podgrejati glasine o njima.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'