AKTUELNO

Konačno je rešena misterija.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Nedavno su se među ukućanima pojavile glasine da je Miljana Kulić ukrala suknju koju je Luna Đogani dobila od fanova. Misterija je rešena tokom večerašnje emisije kada je pušten klip na kome se jasno vidi kako Miljana odnosi Luninu crvenu suknju, dok ona gleda na drugu stranu.

Foto: TvPink Printscreen

Neću da komentarišem dok ne dovedete Miljanu, jer će ona da me optuži da sam ja sve ovo montirala, kao što uvek radi - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana nije bila prisutna na sastanku, ali je svejedo došlo do obrta. Luna se setila da je sličnu suknju videla u svom ormaru, pa ju je donela i utvrdila da je to ista kao ona na snimku. Zadrugari su zaključili da je došlo do zabune.

Probala, videla da je tesna, pa je vratila žena. Kada se vrati bolje da ništa ne komentarišemo, bolje za nas - našalio se Miki Đuričić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: DRAGANA POŽELELA U ZEMLJU DA PROPADNE! Saznala da je njen bivši ljubavnik pričao zadrugarkama kako izgeda njena intimna zona! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'