AKTUELNO

Marko je gledao snimak na kome se Dragana pravdala bivšem ljubavniku zbog svog odnoa sa njim.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Zadrugari su imali priliku da vide snimak razgovora Dragane Mitar i Pavla Jovanovića koji su pričali o njenom odnosu sa Markom Miljkovićem. Dragana se pravdala svom bivšem ljubavniku da između nje i Marka nije bilo ničega osim prijateljstva.

Foto: TvPink Printscreen

Sa Draganom sam sve ovo i pričao. Između nas ništa nije postojalo osim drugarstva. Čini mi se da ni Pavle ništa loše nije rekao, nisam dobro čuo. Rekao sam Dragani juče da, ako sada prestanemo da se družimo, stvara se neka sumnja. Nju muči kako da definiše celu priču, bila je malo sluđena. Ja sam se posvetio njoj kao drugarici. Na osnovu sitnica koje mi je pričala o svom životu, zaključio sam da ti svega ima, svašta može da se iskopa. Primetio sam i da je ovde ušla pod laganim stresom - rekao je Marko.
To je bila naša prva priča od kada je on ušao. Spomenuli smo Marka jer sam se sa njim najviše družila, pa smo došli do onog dana kada smo bili u izolaciji, pa sam mu ja sela u krilo. To nije bilo pravdanje, samo smo pričali, sumirali smo utiske. Bila sam malo sluđena. Emocije prema Pavlu mi se nisu vratile. Uvek je teže biti ostavljen, nego da nekog ostavljaš. Ja sam mogla da se vidim sa njim napolju, da sam htela, nije mi trebao rijaliti - kazala je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Na Milanovo pitanje da li je volela Pavla, Dragana nije želela da da direktan odgovor, mada su ostali zadrugari komentarisali da su emocije među njima očigledne.

To je diskutabilna tema, ne bih da je načinjem. Možda sam nešto i slagala u svoju korist - odgovorila je ona, a Pavle je prokomentarisao da ona priča samo u svoje ime.
Ja sam zaključio da je ona bila sa njim da bi se osvetila svom mužu - dodao je Marko.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: UŽIVALA JE! Zola odlučio da ugodi Miljani, PA JOJ PRIREDIO DO SADA NEVIĐENI TRETMAN! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'