AKTUELNO

Adam Đogani ga jedva smirio.

Zadrugari su večeras uživali u žurki koju im je Veliki šef kao i svakog utorka priredio. Neki su se malo više opustili, a jedna od njih bila je i Jelena Krunić koja nije htela da se pozdravi sa svojim dečkom Saletom.

Foto: TvPink Printscreen

On je pokušavao da joj pređe pre toga, posle čega je besno izleteo iz kazina gde se jadao Adamu Đoganiju i Miljani Kulić. Odmah pri izlasku od besa je počeo da udara pesnicama u zid.

Je l' moguće ovo, da se sa svima pozdravlja samo mene preskače? Za koga se ja ovde cimam i trudim. Je*em li joj mater - rekao je Sale Tru i počeo da udara pesnicama u zid.

Foto: TvPink Printscreen

Pogledaj me, sad ću da te pošaljem u krevet! Dao si sve od sebe. Nema problema u tebi. Budeš li još jednom uradio nešto, u jezero ideš. To pivo završi i idemo da spavamo - vikao je Adam na njega.

Foto: TvPink Printscreen

Reper je kasnije počeo da baca sve oko sebe, pa je zajedno sa Adamom završio u spoljnom toaletu gde ga je Sale molio da prenese Jeleni sledeće reči.

Reci joj da je retard, samo joj to reci. Uvek se prikači uz ljude koje boli d*pe za nju. Ja sebe gubim ovde zbog nje, pao sam psihički. Nemam više snage, ni za sebe, a ni za nju. Ja sam jedini koji se brine o njoj ovde, da njoj bude lakše i ona mi tako vraća. Konstantno me gazi - vikao je Sale Tru.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Adam Đogani

#Sale Tru

'