AKTUELNO

Zapamtio je svaki detalj njenog tela.

Zadrugari su pre dva dana burno reagovali kada su na vratima ugledali Pavla Jovanovića, bivšeg ljubavnika Dragane Mitar. Ipak, njih dvoje su prekinuli odnos, ali to nije sprečilo Pavla da tokom prikazivanja snimaka nastupa sa ''Zadrugovizije'' otkrije Nataši Moskvi neke intimne detalje koje je samo on mogao da zna kao muškarac koji je bio u vezi sa njenom prijateljicom Draganom.

Foto: TvPink Printscreen

Nataša i Pavle su gledali nastup Olje Bajrami, pa je Moskva prokomentarisala kako se pevačica uspešno izvukla iz kandži opake bolesti. Posle toga Pavle je otkrio Nataši nešto što je ona već znala, a to je da je i Dragana imala intervenciju od koje ima ožiljak. Ipak jedan detalje ja šokirao, ali i nasmejao Moskvu.

- Rekla mi je da je skoro to radila, još nije prošlo godinu dana. Mislila sam da je radila carki rez, dok se kupamo vidim ožiljak - rekla je Nataša, a onda se Pavle nadovezao:

Foto: TvPink Printscreen

- Ona je normalno rodila, kako ne znam. A dole je ovolicka (pokazivao je Pavle širinu njene vagine), ne možeš da veruješ. I sve joj se vratilo normalno - otkrio je on, a Nataša Moskva je počela da se smeje na njegove reči.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

'