AKTUELNO

Sve karte je stavila na sto!

Voditelj Milan Milošević je večeras ušao u ''Zadrugu'' kako bi sa zadrugarima komentarisao minula dešavanja.

Njegov prvi sagovornik bila je Luna Đogani, a njega je prvo zanimalo kako se ona oseća nakon što je pobedila na ''Zadrugoviziiji'' zahvaljujući gledaocima koji su slali SMS poruke, ali i glasali na Fejsbuku.

Foto: TvPink Printscreen

- Pre svega želela bih da se zahvalim svima. Imala sam veliku tremu, kao nikada do sada. Smatram ovo kao svojim novim početkom - rekla je Luna, a onda počela da komentariše Teodoru Džehverović sa kojom je bila u dobrim odnosima u prvoj sezoni rijalitija.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

- Kad sam videla da je u žiriju, imala sam tremu. Ako se bilo ko pokazivao, to je bila ona. Znam da je donekle očekivala od mene mnogo, hvala joj na realnom komentaru - iskrena je bila Luna.

Đoganijeva je u više navrata govorila kako bi želela da postane pevačica, a sinoć posle nastupa je shvatila da želi to više nego ikada.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

- Pesma koju sam pevala je moja autobiograska pesma, povezana je sa Slobom, tekst je baš oličenje mene. Slobi se nikada ne bih vratila, na to sam stavila novu tačku. Imam osećaj da je 2019. moja godina. Aleksa mi je dao savete da uzmem časove. Sinoć kad sam legla, razmišljala sam da je moj put taj. Talentovana sam, što da ne. Daće Bog da sve bude u redu kad izađem napolje. Plašila sam se reakcije ljudi u studiju jer je prošli put bilo mnogo loše, nisam dobila pozitivne komentare. Njihovi urilici, više mi to znači nego pobeda - iskreno je rekla Luna, a onda izdvojila Momčila Milojevića kao novog zadrugara sa kojim bi mogla da ostvari lepo prijateljstvo.

Foto: TvPink Printscreen

- Sa Momčilom sam super, dečko je jako fin. Baš dobro izgleda, prija mi njegovo društvo. Iskreno, mislim da između nas neće biti ništa više od prijateljstva. Dečko je pametan i iskusan. Biljana se tu mota oko njega - rekla je Luna o njemu.

Javnost je šokirao ulazak Pavla Jovanovića, ljubavnika Dragane Mitar, pa je i Luna morala da prokomentariše nastalu situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

- Primetila sam da je Dragana živnula, bilo mi je žao zbog toga. Ona se sad stalno smeje, čujem je kako pevuši i smeje se. Sva mi je drugačija. Ostali su prijateli, šta god da bude, samo neka su živi i zdravi - otkrila je Luna, a onda se osvrnula na njenu prijateljicu Zerinu Hećo sa kojom se posvađala zbog paketa koji je dobila kao pobednica sinoć.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam se razočarala da se zbog pakle cigareta ljuti na mene, a zna koliko mi je značila. Uništila mi je raspoloženje sinoć, mogla je drugačije da mi kaže to. Uvek sam uz nju i sebe sam izgubila zbog cele situacije sa njom. Ja sam osoba koja svima daje, tu nema priče - iskreno je priznala Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Zerina Hećo

'