AKTUELNO

Uvrede na račun njenih vokalnih sposobnosti su joj teško pale.

Marijana Zonjić je vredno vežbala za nastup koji je prošle noći izvela na "Zadrugoviziji", ali njen trud nije bio dovoljan. Stručni žiri nije štedeo kritike na račun njenih vokalnih sposobnosti, a posebno surova bila je Maja Nikolić koja ju je savetovala da je bolje da se zaposli u pekari umesto da bude pevačica.

S obzirom na to da često ističe koliko želi da uspe kao pevačica, Marijani su loši komentari jako pogodili, pa je ceo dan provela uplakana u krevetu. Dok su se ostali zadrugari provodili na žurki koju je Veliki šef priredio povodom otvaranja novogodišnje kućice, Rebeka Popović je nakratko posetila Zonjićevu u izolaciji i pokušala da je oraspoloži.

Foto: TvPink Printscreen

Ne možeš tako da budeš bez života. Reci mi šta dobijaš sa tim? Ceo dan ležiš u krevetu. Sta te boli, duša, srce, želudac? - pitala je Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

Nije to ništa strašno, to je moglo svakom da se desi. Nisi ti ne znam ko, pevaš tek dve godine sa dvadeset godina. Ljudi se godinama bave pevanjem, idu na muzičke akademije, pa se stalno usavršavaju i rade na sebi. Da li kapiraju oni da nismo svi rođeni na bini - dodala je ona.

Marijana je sve vreme ćutala i pomno slušala svoju drugaricu koja joj je davala savete, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: VRISAK SE PROLOMIO ZADRUGOM: Učesnici rijalitija OVAKVO IZNENAĐENJE nisu očekivali ni u najluđim snovima! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'