AKTUELNO

Iako se nećkala, na nagovor svih je pristala.

Veliki šef je podsetio stanare Bele kuće da se večeras odigrava po prvi put u ovoj sezoni rijaliti programa "Zadruga 2" muzičko takmičenje "Zadrugovizija".

S obzirom na to da je velelepno imanje tokom prethodne noći naselilo još troje zadrugara i oni će biti uključeni u ovaj spektakl. Naime, zadrugari su morali odlučiti kojoj grupi će pripadati Marko Marković, Momčilo Milojević, Pavle Jovanović.

Dragi zadrugari, s obzirom na to da su u Belu kuću ušli Marko, Momčilo i Pavle sad se i njih trojica moraju pridružiti. Dogovorite se sa kim ćete se pojaviti na sceni, da li sa Pavlom, Momčilom ili Markom - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Luna Đogani se prva izjasnila da će u njihovoj grupi biti Momčilo, jer on savršeno odgovara njenoj ekipi i da je već savladao korake.

Dragana Mitar i Nataša Moskva su postigle dogovor da deo njihove ekipe bude Pavle, iako se u prvi mah modelsica nećkala.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica Marković je istakla da bi volela da u njenoj grupi bude mladi maneken iz Crne Gore, Marko, koji nosi njeno prezime.

Pročitajte još: HISTERIJO MALA, NAUČI DA SE PONAŠAŠ! Suzana osula paljbu po Rebeki, pa OVO poručila Petrućiju! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'